Lekker Fit!

Lekker Fit! een leefstijlpakket voor de basisschool.

Bekijk het project

Tussen Lab & Leven

Tussen Lab & Leven. Een serie publieksbijeenkomsten over wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaarziekten.

Bekijk het project

Mini loco

3 mini loco boekjes met als thema Lekker Fit!

Bekijk het project

Lekker fit! Flits

Ter ere van de 700ste school die gaat werken met Lekker fit! brengt Noordhoff Uitgevers samen met Jump een krant uit. Projectil is medeverantwoordelijk voor de redactie en schrijft mee. Oplage 13.000

Bekijk het project

Lekker fit! Feest

Projectil organiseerde voor Noordhoff Uitgevers en Jump een feest ter gelegenheid van de 700ste Lekker fit! school in het Museon te Den Haag.

Bekijk het project

Lessen VO Veilig Verkeer

In 2009 ontwikkelde Projectil een les voor de onderbouw van het Voortgezet Onderwijs over mobiel bellen en muziek luisteren op de fiets.

Bekijk het project

Leefwereld 3 biologiemethode

Projectil is lid van het schrijversteam voor de biologie methode Leefwereld 3 voor het primair onderwijs van Noordhoff Uitgevers. De methode moet in 2011 op de markt komen.

Bekijk het project

Extra Lekker fit! Onderzoek TNO

Projectil schrijft in samenwerking met het Voedingscentrum, NISB en het NIGZ de onderzoeksmethode Extra lekker fit! voor TNO

Bekijk het project

Veilig Verkeer Nederland

Docentenhandleidingen bij de lesmethode 'Op Voeten en Fietsen' en de 'Jeugd VerkeersKrant'.

Bekijk het project

Stichting Nationale Sportweek

In samenwerking met de Stichting Nationale Sportweek heeft Projectil in oktober '08 een persevent georganiseerd. Tijdens dit event kreeg de Stichting Nationale Sportweek een cheque overhandigd van het Nationaal Schoolontbijt.
Labels:evenement, 2008

Bekijk het project

Jumptour

Jump is sinds december 2007 het nieuwe jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting. Om input te verkrijgen voor het te voeren beleid werd er een tour gehouden langs de verschillende kindercardiologische centra in Nederland
Labels:evenement, 2008

Bekijk het project

Reuzenschelpen vertellen verhalen uit zee

Een kunstproject van de Stichting Landschapstheater en meer (SLeM). Begonnen op Oerol en daarna reizend langs de Nederlandse kust in de zomer van 2007. ProjecTil maakte het lesmateriaal.

Bekijk het project

Deelname Hartstichting aan NOT

In januari 2007 nam de Hartstichting deel aan de NOT in samenwerking met 9 andere stichtingen op het gebied van gezondheid. ProjecTil verzorgde voor de Hartstichting de organisatie van de deelname.
Labels:NOT, 2007

Bekijk het project

Junior Hartdag en schoolpleinprijsvraag

Jaarlijks organiseert de Hartstichting de Junior Hartdag. Een dag waarop de basisscholen in Nederland aandacht besteden aan het hart en gezondheid. Bij deze dag hoort een lesdoos.

Bekijk het project

Presentatie brochure Hollands Welvaren

De Hartstichting presenteerde in samenwerking met de Consumentenbond in september 2006 de brochure Hollands Welvaren, hoe kinderen beInvloed worden door de reclame voor ongezonde voeding
Labels:evenement, 2006

Bekijk het project

Heart Dance Award

De Heart Dance Award is de danswedstrijd van de Nederlandse Hartstichting in samenwerking met de Nederlandse Zuivelorganisatie. Dit is een multimediaal project

Bekijk het project

Het Nationaal Schoolontbijt

Dit multimediale evenement is een initiatief van de Stichting Bakkerij Imago. 1500 Basisscholen kregen in 2005 voor alle leerlingen een heerlijk gratis ontbijtje. In 2004 startte men met een pilot.

Bekijk het project